‘NIEUWE AFPRIJZINGEN’

 

20% wordt 30%

30% wordt 40%

Laatste paren, einde reeksen -50%

KINDERSCHOENEN -50%

 

 

         “Duurzaamheid” begint bij het lokaal kopen van kwalitatieve goederen! 

Ook bij ons kan u terecht met uw Lochristi-bon!  

 

Al onze voordelen op een rijtje


 Gezinsspaarkaart

 

Via een voucher uit je bonnenboekje geniet je van een extra korting van 10% op je schoenaankopen. Je gezinsspaarkaart kan tevens als betaalmiddel in onze zaak worden gebruikt.

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.

 


meisje  Publibon

 

Geniet van 10% directe korting op uw schoenaankopen. Deze bon is niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.
Druk deze bon af of download hem op je smartphone


Onze schoenpoetsservice

Uw schoenen terug als nieuw !

Lederen schoenen gaan langer mee als je ze goed onderhoudt. Leder is een natuurproduct en verdient dan ook de nodige verzorging en onderhoud. Wij bieden daarom een ruim assortiment kwalitatieve onderhoudsproducten aan. Geen tijd om zelf het onderhoud te doen?

Wij geven uw schoenen een grondige opknapbeurt en behandelen het bovenleer zodat o.a. de originele kleur terug komt. Hierdoor kan u langer genieten van uw kwaliteitsschoenen en helpt u ook mee aan een duurzame en ecologische economie.


meisjeModedagen & Modeshows

 

Elk jaar rond de maanden maart en september presenteren wij onze nieuwste schoenencollecties. Tijdens deze dagen geniet u van een vroegkoop korting van 10% op alle Herenschoenen, Damesschoenen en Kinderschoenen!

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van deze actiedagen, stuur dan via ons contactformulier uw gegevens door naar ons. Wij zorgen dat u er bij kan zijn.


Klantenkaart

 

Uw loyaliteit wordt beloond met een extra korting van – 5% op al uw aankopen. Deze korting blijft 2 jaar geldig en wordt telkens bij een volgende aankoop in mindering gebracht.

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.


kinderactie-2Kinderactie    “De eerste stapper van je kleine rakker”

We hoeven u alvast niet te vertellen dat de eerste schoentjes van uiterst belang zijn voor de verdere ontwikkeling van kindervoetjes. Bij dit belangrijk moment helpen wij u met ons deskundig advies, kinderschoenen van goede kwaliteit en een perfecte pasvorm te kiezen.

Daarboven bieden wij als welkomstgeschenk een éénmalige korting van – 20% op de eerste stapper van je kleine rakker. ( 10% directe korting en 10% op de volgende aankoop)

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties en enkel geldig van maat 17 tem maat 22   Druk deze bon af of download hem op je smartphone


DSCF2646

Bedrijven & Rusthuizen

 

Door onze ruime  keuze in specifieke comfortschoenen, slippers  en pantoffels, kunnen wij rusthuizen, klinieken of andere organisaties speciale voorwaarden aanbieden.Wij leveren al uw bestellingen gratis vanaf 5 paar en dit binnen een straal van 25 km. Bel ons of stuur ons uw aanvraag per e-mail en wij zorgen dat al uw bestellingen tijdig worden geleverd.


Solden en Prijsgarantie

Steeds de laagste prijsgarantie voor de beste kwaliteit !

Ergens anders goedkoper gezien? Wij leveren je de schoenen* aan dezelfde prijs !

Contacteer ons per e-mail of vermeld dit bij je aankoop.

*Voorwaarden: Indien in dezelfde uitvoering, kleur, maat en op voorraad in onze winkel. 

schoenmakerSchoenmakerij en schoenenhersteldienst

Wij herstellen al uw schoenen, handtassen en lederwaren. Onze hersteldienst werd zorgvuldig geselecteerd en biedt u topkwaliteit!

In samenwerking met onze gediplomeerde schoenmaker zorgen wij ervoor dat al uw herstellingen binnen de 7 werkdagen zijn hersteld.

Onze schoenmaker is gecertificeerd als erkende schoenmakerij voor  “Van Bommel” en “Ambiorix” en herstelt deze kwaliteitsschoenen volgens hun originele maakwijze.

Schoenpoetsservice. Wij geven uw schoenen een algehele onderhoudsbeurt en behandelen ze tegen vuil en vocht. prijs/paar = 12,50 euro 

 


meisje Gratis voettype & voetadvies voor kinderen

 

in 2005 behaalde onze schoenzaak het certificaat als erkend verkoper van kwalitatieve kinderschoenen en dit voor de  modules  “Anatomie” “Fysiologie & Orthopedie”  “Pasvormtechnieken” en “Het meten van kindervoeten in de praktijk”.

Tijdens onze modedagen kan u gratis voetadvies bekomen van een gediplomeerde podoloog.

Wenst u van dit gratis voordeel te genieten, verstuur dan uw verzoek tot afspraak via onze contactpagina ” inschrijvingen” naar ons.            Wij zorgen ervoor dat u erbij kan zijn op het gewenste tijdstip! .


Wij steunen ook lokale goede doelen!

In september storten we per verkocht paar kinderschoenen 2 Euro aan de vzw Actiegroep  KOESTER.

Koester, een project van het kinderkankerfonds UZ Gent, is een lokale actiegroep bestaande uit gemotiveerde vrijwilligers uit Lochristi die zich het hele jaar door inzetten voor het inzamelen van financiële middelen ten voordelen van kinderen en hun families die getroffen werden door kanker. Wij willen hier ook aan meewerken en schenken daarom een deel van onze omzet aan dit goede doel.  Meer info vindt u op: http://www.kinderkankerfonds.be/nl/realisaties/koester_37.aspx