De maand  10%*op alle dames-, heren-, en kinderschoenen! 

Via uw publibon* of download deze bon van onze site.

 

NIEUW ! Wij aanvaarden alle schoenherstellingen.

 

Ontdek online maar koop in de winkel.

Meer persoonlijke service en deskundig advies !

 

Al onze voordelen op een rijtje


                                  Gezinsspaarkaart

 

Via een voucher uit je bonnenboekje geniet je van een extra korting van 10% op je schoenaankopen. Je gezinsspaarkaart kan tevens als betaalmiddel in onze zaak gebruikt worden.

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.


meisje  Publibon

 

Geniet van 10% directe korting op uw schoenaankopen. Deze bon is niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.
Druk deze bon af of download hem op je smartphone


Nieuw ! Schoenpoetsservice

 

Uw schoenen terug als nieuw !

Lederen schoenen gaan lager mee als je ze goed onderhoud. Leder is een natuurproduct en verdient dan ook de nodige verzorging en onderhoud.

Wij geven uw schoenen een grondige opknapbeurt en behandelen het bovenleer zodat oa. de originele kleur terug komt. Hierdoor kan u langer genieten van uw kwaliteitsschoenen een helpt u ook mee aan een duurzame ecologische economie.


meisje Modedagen & Modeshows

 

Elk jaar rond de maanden maart en september presenteren wij onze nieuwste schoenencollecties. Tijdens deze dagen geniet u van een vroegkoop korting van 10%.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van deze actiedagen, stuur dan via ons contactformulier uw gegevens door. Wij zorgen dat u er bij kan zijn.


meisjeKlantenkaart

 

Uw loyaliteit wordt beloond met een extra korting van – 5% op al uw aankopen. Deze korting blijft 2 jaar geldig en wordt telkens bij een volgende aankoop in mindering gebracht.

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties.


kinderactie-2Kinderactie    “De eerste stapper van je kleine rakker”

We hoeven u alvast niet te vertellen dat de eerste schoentjes van uiterst belang zijn voor de verdere ontwikkeling van kindervoetjes. Bij dit belangrijk moment helpen wij u met ons deskundig advies, kinderschoenen van goede kwaliteit en een perfecte pasvorm te kiezen.

Daarboven bieden wij als welkomstgeschenk een éénmalige korting van – 20% op de eerste stapper van je kleine rakker. ( 10% directe korting en 10% op de volgende aankoop)

Niet cumuleerbaar met andere voordelen of acties en enkel geldig van maat 17 tem maat 22   Druk deze bon af of download hem op je smartphone


DSCF2646

Bedrijven & Rusthuizen

Door onze ruime  keuze in specifieke comfortschoenen, slippers  en pantoffels, kunnen wij rusthuizen, klinieken of andere organisaties speciale voorwaarden aanbieden.Wij leveren al uw bestellingen gratis vanaf 5 paar en dit binnen een straal van 25 km. Bel ons of stuur ons uw aanvraag per e-mail en wij zorgen dat al uw bestellingen tijdig worden geleverd.


meisje  Solden

 

Raadpleeg onze website in de maanden januari en juli en geniet als eerste van onze uitzonderlijke soldenkortingen.


schoenmakerSchoenen hersteldienst

Graag herstellen wij uw schoenen, handtassen en lederwaren. Onze hersteldienst werd zorgvuldig geselecteerd en biedt u topkwaliteit!

In samenwerking met onze gediplomeerde schoenmaker zorgen wij ervoor dat al uw herstellingen binnen de 4 werkdagen hersteld zijn.  Onze schoenmaker is gecertificeerd als een erkende schoenmakerij voor  “Van Bommel” en “Ambiorix” en herstelt uw kwaliteitsschoenen volgens hun originele maakwijze.

Nieuw ! Schoenpoetsservice. Wij geven uw schoenen een algehele onderhoudsbeurt en behandelen ze tegen vuil en vocht.

Prijs van 7.5 euro/paar


meisje Gratis voettype & voetadvies voor kinderen

2 maal per jaar, tijdens onze modedagen, kan u gratis voettype en voetadvies bekomen van een gediplomeerde podologe.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden, stuur dan uw verzoek via onze contact pagina ” inschrijvingen” en wij zorgen dat u erbij kan zijn.


 kidsWij steunen ook lokale goede doelen

In september storten we per verkocht paar kinderschoenen 2 Euro aan de vzw Actiegroep  KOESTER.

Koester, een project van het kinderkankerfonds UZ Gent, is een locale actiegroep bestaande uit gemotiveerde vrijwilligers uit Lochristi die zich het hele jaar door inzetten voor het inzamelen van financiële middelen ten voordelen van kinderen en hun families die getroffen werden door kanker. Wij willen hier ook aan meewerken en schenken daarom een deel van onze omzet aan dit goede doel.  Meer info vindt u op: http://www.kinderkankerfonds.be/nl/realisaties/koester_37.aspx